Holistiline rännak


Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /data01/virt72764/domeenid/www.hingestuudio.ee/htdocs/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60

Holistilise rännaku seanss algab vestlusega ja teine pool seansist lebad lõdvestunult, kinnisilmi voodil. Terapeut juhib sind sisenduste abil meditatiivsesse seisundis ehk muutunud teadvusseisundisse. See ei ole hüpnoos, sa oled täielikult teadlik endast ja kõigest sellest, mis toimub ruumis. Oled meditatiivses seisundis ehk muutunud teadvusseisundis ja selline lõõgastunud olek, annb sulle võimaluse, teha tutvust oma alateadvusega ja liikuda tagasi või ka edasi otsitud vastuse juurde. Sellisesse seisundisse viimiseks kasutan spetisiaalset akupunktuuritehnikat, mis aitab Sul paremini lõdvestuda.

Holistilise rännaku sensid toimuvad Sulle sobivas rütmis, juhul, kui sa ei ole eelnevalt läbinud holistilist nelikut, siis soovitan kaks esimest seanssi läbida kahe nädala jooksul.

Holistiline rännak 3 tundi sisaldab vestlust lapsepõlvest, suhetest ja olukordadest, mis on sinu elus olnud olulised.

Holistilisele rännakule 1,5 tundi saavad tulla need, kes on juba kogenud rändajad, enne  rännakule minekut vestleme lühidalt sinu soovist ja eesmärgist. Sobi kliendile, kes  tuleb uurima kindla probleemi põhjust.

HIND:

Holistiline rännak kuni 3 tundi 75 €

Holistiline rännak kuni 1,5 tundi 50 €

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.